Antikmässan

18/2

Det blev antikmässa i och också! En hel skoldag har jag missat och jag orkar inte bry mig ett dugg. Och brortsett från att jag fått se massa vackra och jättegamla föremål och massa underbara ta-mig-till-60-talet-saker så upptäckte jag att de med utställarkort även kan smyga in på syfestivalen i mässhallen bredvid. Så nu har jag ju inte alls lust att sy sticka virka göra egna smycken och allmänt bara pyssla. Men en jacka ska jag sy. En sån jag provade på antikmässan men som var några storlekar för stor. Behöver bara lite tid över.Q

11/2

Efter några timmar var busvädret borta och inte tunnelbanan men bussarna var igång, vilket resulterade i en precis lagom awesome kväll. I Dekis väntade öl och peppande låtar med Da Buzz. Såklart. Och i Nymble drog Q-staben från 87 igång Quarnevalens melodifestival. Jag är pepp pepp pepp inför maj.

Satisfaction

11/2

För första gången den här vintern påverkas jag av SL-snökaoset. Snökaos brukar vara mysigt för det binder liksom ihop människor som inte känner varann och som inte vanligtvis pratar med andra på stan. Funderade lite på om jag skulle gå till Gullmars eller Hökarängen. SL tyckte det var en bra idé såhär i busvädret3000 och jag hade inte haft något emot äventyret. Lite tråkigt men gud så skönt med en hemmadag istället. Och om jag tar av mig jeansen och sätter på mig mjukisbrallorna och pluggar i massor av timmar kanske jag kan gå på Quarnevalens melodifestival i kväll. Hoppas jag kommer in till stan bara. Jag tänker faktiskt inte gå.
.

RSS 2.0